25 juli 2016

Hack The Classroom

“The Classroom” oftewel “het klaslokaal”. Escaperooms zijn inmiddels een bekend fenomeen: ga naar een locatie waar een kant-en-klare ruimte is ingericht, laat jezelf opsluiten en zorg dat je op tijd weet te ontsnappen.

In onze vrije tijd hebben wij een flink aantal escaperooms bezocht en omdat wij ons werk en onze scholing graag met het aangename combineren hebben wij “Hack The Classroom” bedacht. Onze escaperoom is zo ingericht dat het gewoon onderdeel is van uw professionalisering. Wilt u op tijd ontsnappen dan zult u samen met uw collega’s uw kennis met betrekking tot leren en lesgeven met behulp van ICT hard nodig hebben. Of u zult zich dit snel eigen moeten maken.

U leest het al, wij geven een eigen draai aan dit concept en hebben dus een variant bedacht waarmee we “mobiel” (moeten) zijn: wij richten immers een klaslokaal (of teamkamer) bij u op school ter plekke in. Dit kost wat tijd, maar hierna beleeft u dus een unieke ervaring en wordt (na)scholing een feest!

We zijn reeds live! Wilt u een boeken? Dat kan 🙂 Boeking van deze Hack The Classroom is zelfs goed voor uren t.b.v. Register Leraar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

N.B. Klik hier of op het logo van hacktheclassroom, en ervaar d.m.v scrollen een totaaloverzicht van deze website.