28 juli 2016

Reserveren

Wij hanteren géén openingstijden: deze zijn niet voor ons van toepassing; wij komen immers naar u toe!

Wij zijn dan ook alle dagen beschikbaar, dus ook ’s avonds en in de weekenden. Mits u de deuren van uw school kunt openen op de door u gewenste dag en tijd. Let op: voor de avonden en weekenden rekenen wij wel een eenmalig vast bedrag van €50,- extra, omdat wij het thuisfront wel moeten compenseren met iets leuks (bv. een mooie bos bloemen) als wij weer eens een avond/weekend op pad zijn.

Reserveren:

Onderaan elke pagina op deze website kunt u uw reservering aan ons doorgeven. Voor ons is het altijd fijn als u minstens twee voorkeursdata bij aanmelding opgeeft. De kans op een snelle planning is dan groter.

Geef naast uw voorkeursdata ook uw voorkeurstijd en het aantal deelnemende personen aan. Houd er rekening mee dat er maximaal 10 deelnemers per sessie kunnen deelnemen.

Aanmelden en annuleren:
– Reserveren is verplicht en kan online via ons reserveringsformulier, per e-mail of telefonisch.
– Een reservering is voor een groep van 4 tot en met …. personen (per dag tot 50 personen).
– Annuleren is kosteloos tot een week voor aanvang van de door u geboekte datum.
Bij annulering binnen een week voor uw boeking, brengen wij alle kosten volledig in rekening.
Annuleren kan telefonisch, of per mail. Zorgt u er wel voor dat u een reactie van ons heeft gehad, zodat de annulering ook aan beide kanten is doorgekomen.
– Bij ziekte van de ingeplande trainer zullen wij in eerste instantie proberen om voor vervanging te zorgen. Mocht dit niet lukken wordt de afspraak in overleg verzet. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht, maar ook geen extra kortingen gegeven.

Spelregels:
– Een bezoek aan deze “Escape the Classroom” duurt voor u maximaal een uur. U hoeft zich niet te haasten, dat doen wij wel voor u.
– Zorg dat u ons minstens 45 minuten voor uw aanvangstijd (liever een uur) de ruimte ter beschikking stelt, zodat wij kunnen opbouwen.
– Toegang tot de ruimte en het spelen van het spel is op eigen risico.
– Opzettelijk toegebrachte schade aan onze spullen zal verhaald worden.
– Na afloop van het spel maken we een groepsfoto met daarop de tijd en delen deze met u en uw collega’s via onze Facebookpagina. Bij bezwaar, graag vooraf aan ons doorgeven.

 

Betaling:
– Betaling kan contant op locatie of zal na afloop gefactureerd worden naar onze contactpersoon.
– Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.

 

N.B. Klik hier of op het logo van escapetheclassroom, en ervaar d.m.v scrollen een totaaloverzicht van deze website.